BULGAR (KADIN)DOLANDIRCILIK ÇETESİ TÜRK ERKEKLERİNİN PEŞİNDE




Bulgaristan’daki dolandırıcılık çetesinin üyesi genç bir kadın, Türkiye’de rastgele cep telefonundan cevapsız aramalar yapıyor. Çağrıdaki telefonu arayan erkekle arkadaşlık kuruyor. Telefonda ve internet ortasında samimiyeti ilerleten kadın, daha sonra karşısındaki erkeğe aşık olduğunu Türkiye’ye gelmek istediğini söylüyor ve para istiyor. Erkek bu yalana kanıp, kadının verdiği hesaba para gönderiyor. Son olarak gümrük kapısında kaldığını, Türkiye’ye geçmek için Bulgar polisinin rüşvet istediği yalanını söyleyip, para almayı sürdürüyor. Erkekte paranın bittiğini anlayınca da iletişimi kesiyor. Erkek dolandırıldığını çok geç anlıyor.
Zor durumda olduğunu söyleyen kadın, kendisini merak eden erkeğe internet aracılığı ile başka bir kadın resmini gösteriyor pasaport ücretleri gümrük vs bahanelerle para kopartmayı başarıyorlar.
Türk erkekleri arasında evlenme hayaliyle arsasını satıp, kredi çekip batağa düşenler, eşini boşayan, yuvasını dağıtanlar var.
                                    Emine Akçay
Adana’da Hüseyin Akçay miras malını satıp elde ettiği 60 bin lirayı Bulgar çetesine kaptırdıktan sonraki süreçte maddi ve manevi sıkıntıya düşen eşi Emine Akçay intihar etti.
Bursa’da 2 yıl önce benzer bir durum yaşanmış evin erkeği kredi çekip gönderdikten sonra, yetmemiş arsalarını satıp göndererek aileyi batağa itmiş ve hala anne, baba, çocuk yıkılan yuvalarını tekrar kurup el ele vererek bu borçları ödemeye çalışıyorlar.

Bulgar mafyası sadece Türkiye’de yaşayan Türklerle yetinmiyorlar, Avrupa’da yaşayan Türkleri’ de tuzağa düşürüyorlar.

BAĞLANTILAR
Hüseyin Akçay ve eşi Emine Akçay hakkındaki haber
İşçi emeklisi İsmail Ayekin hakkındaki haber.
Haber video
Gurbetçi Türklerde hedefte

Yorumlar

Adsız dedi ki…
00359-876-796964 bu telefondan cagri alanlara uyari - Bulgaristan dolandirici cete mensubudur!

Bu blogdaki popüler yayınlar

AĞLAMA DUVARINDA TÜRK PAŞALARI

Milli istihbarat teşkilatı tarihi

Oto karşılaştırma Fiat linea 1.3 multijet, cilo seymbol 1.5 DCI, Hyundaı accent era 1.5 VGT CRDI